Trifunović (PSG): Opozicija se nije snašla u vreme pandemije 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa.

„To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo novo za nas, i u redovnim okolnostima opozicija ima malu vidljivost i strašno se borimo da bi gradjani koliko-toliko čuli naše poruke i ideje. Ulica je bila odlično mesto za to jer nemamo medije“, naveo je Trifunović za današnji NIN.

Ocenio je da su „u trenutku kada smo se svi zatvorili u kuće, prvo mesto u svakom normalnom informativnom programu zauzimale najpre informacije o virusu, stanju obolelih i preporuke struke“ a da je „ono malo preostalog vremena služilo da vidimo šta vlast radi po pitanju virusa“.

„Posao svih nas bio je da budemo glas razuma u vreme bezumlja, da pružimo ljudima nadu u političku normalnost i da im pokažemo kako bi ova kriza izgledala da je vode neki ljudi koji se osećaju kao državni činovnici, oslobodjeni ličnih egotripova, umišljene veličine i fabrikovanja uloge u istoriji koju sramote samim svojim postojanjem“, naveo je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari