U SNS moderna verzija staljinističkih čistki

Do čega će dovesti masovno izjašnjavanje o smenama u partijskom vrhu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Kod Vučića je sve zastarelo i anahrono, od shvatanja demokratije do načina upravljanja bilo strankom bilo državom.
  Zboga toga je on jedan veliki promašaj Srba i Srbije, a posledice njegovog delovanja u političkom životu Srbije ispravljaćemo narednih trideset godina.

  1. Nije ništa zastarelo kod njega. A gde si ti video da kod diktatora i diktature ima drugačije i još moderno?

   1. Deda, ti najbolje znaš kakav si komunista bio. Kaži nam jesi smeo da pretiš Titu u diktaturi? Možeš i da nam objasniš šta je to diktatura? Još bolje… idi S. Koreju reci „bucku“ da je diktator, pa nam javi iz ćorke kako si i koliko zaglavio.

  2. Nije on promasaj vec odraz i simptom onoga sto mi kao narod u velikoj vecini jesmo. To je lice vecinskog dela Pink kulture i Happy tv antikulture. Necemo moci ispraviti greske za 30 godina zato sto cemo kao narod , zbog moralne iskvarenosti, neznanja i neobrazovanosti i primitivnosti predstavljati ststisticku gresku na Balkanu.

 2. Lepo je kad se neguje tradicija. To mu dodje kao Titov obracun sa informbirovcima, kasnije tehnokratama/birokratama, Milosevicev sa „autonomasima“, Tadicev i Kostunicin „sanitarni otklon“ od djindjicevaca…

 3. Ako je moderno to što skoro svi imaju mobilne telefone i televizore u kući, onda je vučićevistička čistka „moderna“ verzija staljinizma. Obrenovićizam-karađorđevićizam – staljinizam je dvovekovni usud srpske politike – dakle, ništa novo, a tek moderno nikako.

 4. I onda „istoricari“ kazu da je u bivsoj SFRJ bilo jednoumlje,a tada nidu bili ni rodjeni…
  A za danas kazu ?

 5. Kao sto svi , nadam se , svremena na vreme detoksikujete organizam , tako treba da urade sve stranke, nego nekima je krivo sto to ne mogu da urade ne zna se ko ce ostati nakon detoksikacije .

 6. Obratiti paznju na stvaranje njihove vojske i obratiti se nekom odgovarajucem pravnom telu u svetu , ako tako nesto postoji, i nista ne minimizirati , napraviti vec sada strategiju u tri verzije. Sta je sa onim njihovim Cekuom?. On je sigurno zvao Hrvate da pripomognu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.