Udovičić obišao Trstenik i Kruševac gde se rekonstruišu sportski tereni 1Vanja Udovičić Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Trstenik i Кruševac u kojima je to ministarstvo u prethodnom periodu finansiralo izgradnju i rekonstrukciju teretana na otvorenom, sportskih hala i pružilo podršku lokalnim sportskim organizacijama, udruženjima i savezima.

Prilikom posete Trsteniku ministar Udovičić je obišao rekonstruisanu sportsku halu Sportskog centra Trstenik, prenelo je ministarstvo.

„Lično sam se uverio da je uspešno završena sanacija krova i poda sportske hale u Sportskom centru Trstenik. Sada sportski klubovi i rekreativci imaju sve potrebne uslove za trening, a građani Trstenika mesto gde će i u budućnosti moći da posećuju sportske, kulturne i zabavne manifestacije“, rekao je Udovičić.

U Кruševcu je obišao teretanu na otvorenom u naselju Pejton i najavio izlivanje nove tartan staze na Bagdali.

„Drago mi je što sam se danas uverio da su sportski tereni prepuni ljudi, posebno mladih. To je podstrek za nas da nastavimo sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu i da omogućimo što većem broju ljudi da se besplatno bave sportom. Posebno je važno da naša deca imaju mogućnost da od najmlađeg uzrasta izaberu sport i da ga zavole“, rekao je Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari