Vasiljević: Vučić je dva dana proveo na aparatima, danas je bolje 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je večeras da je Aleksandar Vučić dva dana proveo na aparatima, ali da je danas malo bolje.

Toliko je bio loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu, rekla je Suzana Vasiljević za televiziju Pink, dodavši da se nada da će Vučić početi malo više da sluša lekare i da uzima terapiju.

„Trčali smo po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu. Jutros smo saznali rezultate analiza, a dva dana je proveo na aparatima“, rekla je savetnica predsednika.

Ona se osvrnula i na pojedine komentare na račun Vučićevog zdravlja.

„Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo toliko jezivo. Veći deo javnosti je bio iskreno zabrinut, predsednik je dobio veliki broj poruka od svetskih predstavnika Makrona, Dodika, premija Albanije, Boruta Pahora. Nadam se da je više gledao taj deo Srbije koji je bio iskreno zabrinut“, kazala je Suzana Vasiljević.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, poručio je sinoć da će već od ponedeljka biti u „punom radnom pogonu“.

Potpredsednica Vlade Srbije i vladajuće SNS, Zorana Mihajlović izjavila je juče da su negativni komentari na društvenim mrežama o zdravstvenom stanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nespojivi s „ljudskošću, pristojnošću i težnjom da Srbija bude tolerantno društvo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari