Većina članova Predsedništva PSG daje ostavke 1Foto: Miroslav Dragojevic

U Pokretu slobodnih građana je poražena politika za koju sam se zalagao i koja je bila temelj za stvaranje moderne evropske Srbije.

Nažalost, juče je prevagnuo stav da su nam jasni politički stavovi nebitni i da je dovoljno što jače opsovati Vučića i time tražiti podršku građana. Zato sam se iščlanio iz PSG-a – kaže za Danas Zoran Vuletić, dojučerašnji član Predsedništva PSG.

On dodaje da je na skupštini većina izabrala predsednika političke organizacije PSG kao da bira glavnog glumca u Nušićevoj predstavi.

Prema rečima našeg sagovornika, pored njega, iz Predsedništva će, u narednih par dana, otići i Rade Veljanovski, Miloš Marković, Snežana Tasov, Jene Maglai, Radomir Đinić, Zoran Hamović, kao i Radomir Đunić i protivkandidat Trifunoviću na izborima, Aleksandar Olenik.

– Ostavke će dati i gotovo svi važni ljudi u novobeogradskom odboru PSG, a očekujem da će takođe otići i voždovački, zvezdarski, rakovički, kao i zemunski odbor. Jedino što vredi u organizacionom smislu, ostaje palilulski odbor – zaključuje Zoran Vuletić za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari