Veselinović: Ne sme biti podele između opozicije i nezadovoljnog naroda 1Foto: FoNet/ Dragan Antonić

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da „ne sme“ biti podela između opozicije i „nezadovoljnog naroda“.

„Osnovna podela mora da se napravi između onih koji ne žele saradnju sa režimom i sa druge strane režima i njegovih sluga. Zato su opasne razne ‘Ćute’ koje se ‘bore’ da svrgnu onu vlast od pre 2012. godine, koja više ne postoji. Svesno ili nesvesno oni rade za Vučića“, ocenio je Veselinović u Nišu a preneo Pokret za preokret.

Dodao je da su „jednako štetni ‘dostajebilaši’, koji se pojavljuju u raznim agregatnim stanjima“.

„Sad kao stečajni upravnici, kao Vučićevi ministri, pa kao liberali, zatim konzervativci i ‘ravnozemljaši’. I ako je od njih – dosta je bilo. Uzmimo se u pamet. Odvojimo žito od kukolja i ujedinimo se sa narodom u borbi za normalnu Srbiju“, kazao je Veselinović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Veselinović: Ne sme biti podele između opozicije i nezadovoljnog naroda”

  1. Za koga li vi radite svesno ili nesvesno ako ne za Vucica? Narod se upinje i trudi da u vama vidi manje zlo od ovih sada, ali mu vi godinama uopste ne pomazete. Zapitajte se zbog cega?

  2. Narod je očigledno kratkog pamćenja. Naivan a i sklon poltronizmu. Mnogo mu treba da se osvesti. Treba ga često podsećati šta je ko govorio a šta radio. Bravo Janko.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.