Vlast hoće da zaboravi Ivanovića 1Foto: Narodna stranka

Narodna stranka ocenila je danas da vlast u Srbiji ne samo da ne čini ništa da se razotkriju nalogodavci i počinioci ubistva Olivera Ivanovića i da se građani Kosovske Mitrovice „oslobode straha od mafijaškog terora“, već čini upravo sve što može da se u javnosti zaboravi sve što je vezano.

Zbog toga ta stranka traži od nadležnih u policiji i tužilaštvu Srbije da pruže odgovore građanima Srbije „ko je naredio i izvršio to kukavičko i podmuklo ubistvo“ pre dva meseca ili da otvoreno priznaju da su nesposobni da to pitanje reše.

Narodna stranka u saopštenju poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da objasni svoju izjavu da zna da je Milan Radojičić bio u svađi sa Oliverom Ivanovićem od 2000. godine i da kaže odakle mu takva saznanja.

Da li mu je to saznanje preneo Marko Đurić koji je sa Radojičićem otvarao šampanjac zbog pobede Srpske liste u izborima u kojima je Oliver Ivanović od strane njegove vlasti nazivan „izdajnikom srpskog naroda“, pita ta partija.

Možda mu je, konstatuje se u saopštenju, to saznanje preneo koalicioni partner Srpske napredne stranke Ramuš Haradinaj koji je sa Radojičićem dogovarao koaliciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari