Vratimo život u naš grad 1Foto: J.B.K.

Imamo neverovatne mogućnosti da budemo još bolji ljudi, da počnemo da poštujemo sebe, ali sa pokrićem. A to znači da budemo čestiti, iskreni, profesionalni, hrabri, objektivni, slobodni i plemeniti.

Da ne otimamo, već da dajemo, da ne skrivamo, već da nudimo, da ne rušimo, već da stvaramo – poruka je sa sinoć održane konvencije izborne liste broj 4 „Dr Nenad Ristović- Pobeda za naš grad“, održane u prepunoj sali Pozorišta „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u kome će u nedelju, 23. aprila biti održani lokalni izbori. U izbornom štabu koalicije DS, SDS, LDP, Nova stranka smatraju da je konvencija potvrdila da se može zaustaviti propadanje grada i vrati dostojanstvo građanima, a da je dr Nenad Ristović, kandidat za gradonačelnika Zaječara, čovek je koji ima snagu da stane na put bahatosti, nasilju, samovolji i jednoumlju. Ristović je kako navode, čovek koji ima integritet, koji je obrazovan i pristojan, profesionalac u svom poslu, čovek koji je četiri godine u Skupštini grada Zaječara zastupao interese Zaječaraca i nikada nije pravio kompromise na njihovu štetu.

-Mi, deca, omladina, mladež, želimo da rastemo, da se školujemo, da ostanemo u ovom gradu. Vi koji ste u prethodne četiri godine skinuli osmeh sa naših lica, vi koji ste uzeli našu budućnost -mi ostajemo! Zaustavićemo krađu. Mi smo jedni od vas, zajedno mi to možemo! Sprečimo prevaru kao način njihovog vladanja! Okupili smo se ovde da stvorimo budućnost za našu decu, za ovaj grad. Naša pobeda je tu. – kazao je između ostalog Ristović.

-Nije ovo momenat u kome vam sve izgleda benigno, bira se vlast u Zaječaru, ovde se radi o celoj Srbiji. Ovo je samo jedan veliki grad koji zaslužuje punu pažnju. Srbija neće opstati ukoliko se ne probude hrabri duhovi i integritet pojedinca. Birajte one ljude u koje zaista verujemo, a ovde imamo doktora kome zaista treba odati puno priznanje da je svojim životom ostvario to poverenje. – reči su glumca Branislava Lečića, koji je kao i istoričar umetnosti Ivan Potić podržao kandidata za gradonačelnika i odbornike zajedničke liste DS, SDS, LDP, Nova stranka „Pobeda za naš grad“.

Podsećamo, za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru na kojima će 53.288 Zaječaraca sa pravom glasa birati 50 odbornika u Gradskoj skupštini među 274 kandidata na devet izbornih lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari