Vučević: Đilas pokrenuo tešku medijsku artiljeriju laži, preti Vučićevom sinu 1Miloš Vučević Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević optužio je danas predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da „sa svojih milionskih računa plaća svoju tešku medijsku artiljeriju da šire laži“ o Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Klupko kriminalno-tajkunsko-političkih veza se ubrzano odmotava, pa su Đilas i njegovi megafoni pojačani do daske. Pokušavaju da se brane lažima i klevetama porodice predsednika Aleksandra Vučića, uporno crtajući metu na čelo njegovog sina Danila“, naveo je Vučević u saopštenju za javnost.

Dodao je da Đilas, umesto da odgovori na suštinsko pitanje „odakle mu toliki naš novac“ i jesu li plaćani porezi, svakim danom potvrđuje koliko je „bahat“, kao i to da ga jedino zanima borba za vlast zbog državnog novca.

„Bi on sve to ponovo, ali nema kako. A i priteran je uz zid jer je pitanje dana kada će neko od kriminalaca, narko dilera i ubica da propeva njegovo ime. To objašnjava zašto su sada ozbiljno nervozni i zašto se odjednom nadigao sav talog bivšeg režima“, ocenio je Vučević.

Dodao je da pobednik poput Vučića „ima snove“, dok gubitnik „ima kombinacije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari