Vučević: Vučić da ostane lider SNS 1Foto: Grad Novi Sad

Aleksandar Vučić treba da ostane i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), rekao je potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Blicu.

Na pitanje ko treba da buide premijer, Vučević je rekao da to treba da bude osoba koja ima znanje, upornost i sposobnost da nastavi reformski kurs Vlade Srbije, koja ima profesionalni dignitet i neguje sistem vrednosti na kojem počiva naše društvo.

Ne mislim da treba da tražimo klona Aleksandra Vučića, ali mislim da, uz to što sam već naveo, budući premijer u jednom mora da liči na Aleksandra Vučića, da živi za to da Srbiji bude bolje, da građanima bude bolje, i mora da bude sposoban da održi tempo kojim ide Vlada Srbije, ocenio je on.

Upitan ko je po njegovom mišljenju bolji kandidat za to mesto, Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Ana Brnabić, Vučević je rekao da će mišljenje o tome zadržati za sebe ili da ga prvo podelim sa svojim kolegama na Predsedništvu SNS.

Pobodom višednevnih protesta u gradovima Srbije, Vučević je rekao da mu smeta skrivanje iza studenata, i verbalno nasilje i skrnavljenje Novog Sada.

Jer, kako je rekao, svako malo osvanu grafiti i uvredljive poruke na javnim objektima, baš na trasi kojom prolaze oni koji protestuju. To ne sme da se toleriše, niti da se
dozvoli da te sramotne poruke sa zidova siđu na ulice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari