Vučić: Jeremić me ljubakao, Jankovića nisam viđao 1Foto: Fonet/TV Fonet

Kakva god bude narodna volja ja ću je poštovati, a da li se nadam da je moguća pobeda u prvom krugu, mislim da jeste, izjavio je za Blic premijer i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić.

Vučić navodi da je, što se njega tiče, kampanja bila „čista kao suza“.

Nijedan negativan, a kamoli prljav spot, vrlo malo negativnih reči, ali nijednu prljavu ili nepristojnu reč nisam izgovorio, ničijeg člana porodice nisam pomenuo, nisam ulazio mnogo u prošlost kandidata, rekao je Vučić.

Nisam govorio o njima, dodao je, već o Srbiji i o budućnosti.

Vučić je najavio da se na sledećm kongresu Srpske napredne stranke neće kandidovati za predsednika, a na pitanje da li će podneti osvaku na mesto lidera SNS ako bude izabran za predsednika Republike, navodi da će o tome razgovarati sa ljudima iz stranke.

Vučić nije želeo da otkriva ko će ga zameniti na funkciji premijera Srbije, navodeći da treba sačekati izbore, „jer možda neko drugi bude predlagao predsednika Vlade“.

On je rekao i da ostavlja punu kasu nasledniku na funkciji premijera.

Upitan ko mu je najozbiljniji protivkandidat, Vučić je rekao da ih ne gleda tako, niti kroz mržnju, bez obzira šta su sve izgovorili o njemu.

Jeremića sam viđao dok je dolazio u Vladu, ljubakao me i zahvaljivao mi se na svemu. Do zemlje se savijao dok je zahvaljivao. Jankovića dugo nisam video i ne znam zašto bih viđao nekog ko se nije bavio svojim poslom, već se protivustavno i protivzakonito bavio politikom, rekao je Vučić.  

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Vučić: Jeremić me ljubakao, Jankovića nisam viđao”

  1. Čim zineš, lažeš, sine moj, Pinokio ! Do juče si govorio da nećeš da se kandiduješ za predsednika, a jesi ? Prevario bi rođenu babu da možeš. Sram da te bude ! Rašrafiće tebe, Beli, ja ti kažem.

  2. Nevinašce…ali zato su tvoji poslušnici bljuvali i pljuvali kao niko, nikada, pre ove izborne kampanje. Setimo se samo neverovatnih optužbi na račun Nataše Jeremić. Na izbacivanju prljavštine i blaćenju je radio čitav državni aparat kao i tvoji privatni mediji. Opet laže i trebalo bi da ga je sramota, ali on nema ni savesti ni obraza.

  3. Od gluposti tipa toga da se neko "protivustavno bavi politikom", meni je mnogo bitnije da li ce vlast protivustavno da broji glasove sa kosova.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.