Foto: Twitter/ @predsednikrs

Vučić je poručio da u budžetu Srbije ima novca i zahvalio građanima za veru u, kako je naveo, teške reforme koje je sprovela Vlada Srbije.

Ovde rade vredni ljudi, dobre zanatlije, rekao je Vučić i istakao da on kao predsednik Srbije neće dozvoliti da se među građanima prave razlike i da se ulaže samo u centar Beograda ili Novog Sada.

Uradićemo sve puteve da možete sa lakoćom da dođete i do Petrovca i do Požarevca, obećao je Vučić građanima Žagubice i najavio dolazak i jednog „malog investitora“ u to mesto.

Vreme je da pokažemo poštovanje prema našem narodu sa Homolja i da uložimo mnogo više nego pre 40 ili 50 godina, istakao je Vučić.

On je obećao građanima istočne Srbije „velike pomake“ i to u kratkom roku navodeći da će biti napravljen i neuporedivo bolji put do Bora.

Razgovaramo sa više investitora koje planiramo da dovedemo u ovaj deo Srbije, istakao je Vučić pomenuvši Negotin, KLadovo, Bor, Majdanpek, Žagubicu, KLadovo i Golubac.

Za Golubac, Vučić je ocenio da je dosta toga već urađeno i da postoji potencijal za razvoj turizma.

Ostaje nam posle toga da radimo na Dunavskoj magistrali, zaključio je Vučić koji će danas prisustvovati i Skupštini opštine Žagubica na kojoj će mu biti uručena povelja počasnog građanina.