Vučić: Verujem u bolje odnose sa Hrvatskom 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Naši kabineti su u kontaktu i želim da verujem da je moguće napraviti odnose boljim, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje o otkazivanju posete Hrvatskoj i razgovorima sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović.

Mera naše saradnje ne sme i nikada neće biti mera poniženja građana Srbije i srpskog naroda. Ako bih komentarisao izjave Jandrokovića, Plenkovića, dva dana ne bismo otišli odavde, rekao je Vučić novinarima u Rumi. 

Vučić je najavio da će uskoro biti saopštena odluka o povećanju plata u javnom sektoru i penzija.
Uskoro će biti saopštena odluka o značajnom povećanju plata i penzija, rekao je Vučić novinarima u Rumi gde je otvorena fabrika nudli indijske kompanije.

Razgovor sa Putinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u subotu imati važan telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i zahvaliti mu za vojnu pomoć koju je Srbija dobila od Rusije. On je, posle otvaranja fabrike nudli u Rumi, rekao da će Srbija, sa avionima MIG – 29 pristiglim ove sedmice iz Rusije, imati takvih deset aviona, ali da Srbija neće ni sa kim sukobe.

Želimo samo da budemo sigurni da možemo da se zaštitimo, rekao je Vučić, koji je rekao da će javnost moće da 20 oktobra vidi hiljadu i petsto pripadnika specijalne brigade. Vučić je potvrdio da uskoro dolazi turski predsednik Redžep Tajip Erdogan u posetu, navodeći da od nje očekuje mnogo jer je Turska otvorila brojne fabrike u Srbiji što je dalo život tim mestima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari