Vučićevi sutra sakupljaju potpise 1Foto: Fonet TV

Prikupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića počeće sutra u Beogradu, a i širom Srbije, kažu za Danas nezvanično izvori bliski timu kandidata naprednjačke koalicije.

Naši sagovornici ističu da je „sasvim moguće“ da svi potpisi budu predati Republičkoj izbornoj politici već sutra uveče ili u subotu.

„Notari dolaze u opštinske odbore Srpske napredne stranke, tamo se okupljaju članovi i pristalice i potpisu se, a notari potom overavaju. Biće sakupljeno mnogo više od potrebnih 10.000 potpisa“, navode izvori Danasa.

Inače, danas je na sajt Jutjub postavljena „himna“ Vučićeve kampanje, pod nazivom „Brže, jače, bolje“, u kojoj se, između ostalog, navodi: „Mi smo puni snage, mi smo puni volje, mi idemo napred, brže, jače, bolje“.

Premijer kandidat SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom izborne kampanje za šef države otići na Kosovo, gde će, kako se nada, „dobiti podršku naroda od najmanje 70 odsto“. Podsetimo, naš list danas je objavio da je u Vučićevom planu mitinga i skup na Kosovu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari