Zakazana skupština Dosta je bilo 1

Skupština stranke “Dosta je bilo” zakazana je za subotu 4. mart, dan nakon raspisivanja izbora i na Skupštini će biti donete sve odluke u vezi sa predstojećim izborima.

Zahtev za registraciju stranke je uredno podnet prošle sedmice nadležnom Ministarstvu i očekujemo da Ministarstvo bez odlaganja i u najkraćem mogućem roku sprovede proveru registracije kako bismo spremni dočekali izbore.

Glavni odbor pokreta Dosta je bilo održao je tokom vikenda sastanke svih odbora DJB i svi odbori su jedinstveni oko sprovođenja strategije na izborima. „Očekivali smo da pojedini članovi odbora prelete u kampanju jednog predsedničkog kandidata i pustili smo ih da se sami isključe. Aktivisti koji rade za kampanju jednog kandidata mesecima vuku za rukav članove Dosta je bilo i jedino im je uspelo da odvuku nekoliko poslanika i odbornika. Želimo im da svoj rad uspešno nastave na drugom mestu i da se fokusiraju na borbu protiv štetne vlasti. Rovarenje protiv pokreta ili bilo koga u opoziciji ne vodi rušenju vlasti Aleksandra Vučića, naprotiv“, navodi se u saopštenju Dosta je bilo.

Dosta je bilo će na sutrašnjoj konferenciji za medije objaviti svoju strategiju za pobedu na izborima i objasniti, kako navode, način na koji su uvereni da može jedino doći do promene pljačkaškog sistema koji je razgradio državu.

„Podrška pokretu raste, uprkos pokušajima da se pokretu nanese šteta jer naši glasači znaju da nikada nijedan pojedinačni ili lični cilj nismo podredili glavnom cilju – pobeda na izborima, rušenje partokratskog režima i izgradnja sistema i pravne države sa jednakim šansama za sve. Naša strategija je zasnovana na interesima građana Srbije i upravo zbog toga jačamo i znamo da ćemo pobediti“, dodaju oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari