Zelena stranka Zrenjanin: Gradska vlast nema vremena za rešavanje problema 1Foto: M. Pudar

Zelena stranka Zrenjanin ocenila je danas da je neshvatljivo to što Zrenjanin, nedelju dana posle nevremena, još nije očišćen od granja i stabala koja su zbog jakog vetra pala.

U saopštenju se podseća da je nevreme koje je zahvatilo Zrenjanin i okolna mesta početkom februara ostavilo za sobom srušena stabla, kuće su ostale bez crepa, a veliki deo ulica ostao bez ulične rasvete.

„Neshvatljivo je da gradska vlast nije u stanju da za nedelju dana počisti grad od granja i stabala, ali svakako je veći problem što u preko 20 ulica nije popravljena rasveta te naši sugrađani pored mraka u kom živimo već decenijama sada i bukvalno ništa ne vide“, naveo je predsednik Gradskog odbora te stranke Aleksandar Jankov.

On je rekao i da mrak možda odgovara vlastodršcima kako građani ne bi mogli videti njihovu nesposobnost, međutim „zaboravljaju da je najmračnije pred svitanje“.

„Građani se s pravom pitaju šta je to što okupira pažnju vladajuće koalicije ako nisu problemi građana i hitno rešavanje istih?“, naveo je Jankov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari