Zelenovićeva ZZS: Fabrika laži pred ponavljanje izbora u Šapcu 1Foto: Sajt Grada Šapca

Stranka aktuelnog gradonačelnika Šapca, Nebojša Zelenovića, Zajedno za Srbiju saopštila je danas da su „besramne laži Srpske napredne stranke (SNS) o tome kako predsednik stranke Zelenović i njegovi saradnici organizuju krađu izbora u Šapcu” koji se održavaju sutra.

Zajedno za Srbiju (ZZS) navodi da je u „poslednjoj bestijalnoj kriminalno-medijskoj akciji ove fabrike laži montiran tajno snimljeni audio-materijal, kobajagi prikazujući dokaze o tome da se organizuje onemogućavanje rada članova biračkih odbora koje je predložio SNS na izborima u subotu”.

„Sve ove laži prenose režimske televizije i tabloidi. Oni koji onemogućavaju gradjane Šapca da dodju do poslednjih izdanja dva šabačka nedeljnika, tako što kupuju besomučno celokupne tiraže ovih novina po šabackim trafikama, sada su montirali gluposti o izbornoj zaveri. Protiv svih učesnika u ovom sramnom poduhvatu širenja laži biće pokrenuti odgovarajući sudski postupci”, navodi se u saopštenju.

Zajedno za Srbiju navodi da će gradjani Šapca „sutra odlučiti da li će grad nastaviti da vodi tim na čijem je čelu Nebojša Zelenović, ili će zagospodariti mafija”.

U Šapcu se sutra, u subotu, ponavljaju izbori na 27 glasačkih mesta, pošto je ranije Gradska izborna komisija donela odluku da se delimično ponove izbori održani 21. juna.

Krizni štab je prošle subote ukinuo vanrednu situaciju u Šapcu.

Pravo glasa na tim biračkim mestima ima 28.800 gradjana, što je oko jedne trećine ukupnog biračkog tela u tom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari