Živković: Borba za izborne uslove se nastavlja 1FoNet/Aleksandar Levajković

Mislim da je data nova energija, nisam oduševljen njenim kvantitetom i kvalitetom, a ne mogu da kažem da smo danas napravili korak napred koji će da ostvari trajne pozitivne posledice, ocenio je večeras predsednik Nove stranke Zoran Živković posle međustranačkog dijaloga u Skupštini Srbije.

Živković je novinarima ispred Narodne skupštine rekao da se borba za izborne uslove nastavlja, kada je reč o njemu i stranci čiji je predsednik. On je naveo da će sledeći sastanci biti održani 12. i 13. decembra, pod uslovom da se do tada oseti vidljiv napredak.

„Napredak koji je definisan u predlogu saopštenja kao senzacionalan znači da ovo što sad pričam ja i kolege iz opozicije može da se vidi na Radio-televiziji Srbije (RTS)“, objasnio je Živković. On je ocenio da su na današnjem sastanku najvažnija tema bili mediji, koji su od strane vlasti predstavljeni kao savršeni.

„Rekao sam kolegama da su me danas sedmoro mojih prijatelja i rođaka zvali da me pitaju da li sam živ, zato što su videli moj snimak na RTS i mislili da je ‘in memoriam’, jer nisam bio na RTS šest godina, što govori o slici u medijima“, kazao je Živković.

Prema njegovim rečima, od prethodnog do ovog sastanka ništa nije ostvareno, osim da građani Srbije mogu da provere da li su na biračkom spisku, a to su mogli i pre 15. godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari