Zorana Mihajlović zaustavljena na ulazu u Bosilegrad 1

Predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev danas je blokirao put sa grupom građana i zaustavio potpredsednicu SNS Zoranu Mihajlović, koja je sa svojim saradnicima dolazila u posetu tom mestu, saopštili su njeni saradnici. Zaharijev je zaustavio kolonu vozila na ulazu u Bosilegrad gde se nalazi pumpa, čiju on privatizaciju on osporava, i zatražio od Zorane Mihajlović, koja je i potpredsednica vlade, da obezbedi snadbevanje naftom za tu opštinu.

Mihajlović je pozvala Zaharijeva, koji je bivši član DSS, a sad ima svoju stranku Prirodni pokret, da ne blokira ulaz u Bosilegrad i da ne pravi „geto“ od tog mesta. „Nemojte da se zaklanjate iza odnosa Srba i Bugara, koji je inače dobar, nemate pravo da ga narušavate“, rekla je Mihajlović.

Ona je navela da će se situacija vezana za privatizaciju pumpe rešiti, ali da Zaharijev mora da poštuje zakone i da se ne meša u sudske odluke zarad svoje političke karijere.

Preduzetnik Stefan Kostov kupio je opštinsku pumpu na licitaciji, ali mu opština Bosilegrad nije dozvolila da uđe u posed. Zaharijev se na momente prepirao sa Mihajlović i zapretio da će svojim telom blokirati put sve dok problem ne bude rešen.

Zaharijev kaže za Danas da nije tačno da joj je zabranjen ulaz, da se sreo sa Mihajlovićevom i da joj je poljubio ruku. On tvrdi i da su se dogovorili da će se naći ispred jedne fabrike koja je pred zatvaranjem, ali da je ona otišla na gradski trg i pozvala građane da glasaju protiv njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari