Zukorlić: Da sam Vučić, bio bih direktniji u osudi Dodika

Kakav je uticaj Srbije na predstojeći izborni ciklus u Bosni i Hercegovini

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da sam Zukorlić… bio bih direktniji u osudi Izetbegovića… ali ne moram. Samo sam Posmatrač.

    1. Na njegovu sreću da nije. Ovaj Dodik čini i Vučiću i Srbima na Kosovu medveđu uslugu. Amerikanci i EU će osigurati da se na Kosovu ni u kom slučaju ne omogući neki novi Dodik i Republika Srpska. Ako se za nacionalizam ne plati na mostu, platiće se na ćupriji.

  2. Ovaj gospodin tvrdi da bi zarad budućnosti Srbije bilo dobro da se ona odrekne dela teritorije ( Kosova ) . U redu , ali treba biti dosledan . Zašto nema sličan savet i za BiH ? Pošto je vrlo zabrinut za svoju matičnu državu neka je posavetuje da se zalaže za izdvajanje Republike Srpske iz BiH baš zbog svetlije budućnosti !

  3. Da sam Zukorlić…. bila bih verovatno muftija Islamske zajednice u Srbiji a ne neki tamo politički potrčko….al’ šta znam ja nisam Zukorlić!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

18. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.