Čitaoci

Nova pošta u Tržnom centru „Aviv park” na Zvezdari,

Nova jedinica poštanske mreže prijemno-isporučnog je tipa i u njoj korisnici na tri šaltera mogu dobiti sve poštanske i platne usluge. Radno vreme pošte 11055 Beograd 15 je od ponedeljka do subote od 8 do 19 časova. Osim za posetioce Tržnog centra „Aviv park”, nova poslovnica Pošte Srbije doprineće podizanju kvaliteta usluga i značiće pristupačnije […]

Ikarus ne sme pasti

Dimitrije Konjović se rodio u okolini Sombora, tada austrougarska monarhija, i bio je rođeni brat velikog srpskog kompozitora Petra Konjovića, i brat od strica Milana Konjovića, jednog od najznačajnijih srpskih slikara.

Svi su oni, tobož, isti

Sondiranjem javnog mnjenja ovih dana, predviđa se velika apstinencija i apatija birača za lokalne izbore u Beogradu i u još nekoliko opština Srbije, tobož, svi su oni isti, vade se ispitanici, na pitanje agencijskih anketara.

Najkraće asfaltirani put u Novom Pazaru

Četvrt veka neasfaltirana ulica Save Kovačevića u Novom Pazaru dobila je nedavno svojih prvih nekoliko metara asfalta i to na sred ulice.

Strah, kao osnov vladavine SNS

Vladajuća struktura, preko svojih medijskih propagandnih mašinerija poručuje građanima da ukoliko se desi smena vlasti, da će cela Srbija stati.

San moje bake Bosiljke

Baka: „Aćime, mili, da te baba pita, razmišljaš li nekada o društvenim uređenjima kroz koje je čovečanstvo izgrađivalo savremeni svet? O razlikama u njima i drugim odlikama istih?“