Čitaoci

Zahtevamo preispitivanje svih diploma u javnom sektoru

Poštovani sugrađani, reći ćemo razloge zbog čega smo se okupili i zbog čega šetamo svakog četvrtka u 18 sati. Lokalna vlast dovela je svojom pogubnom politikom Kuršumliju do ambisa, obećavali su u predizbornoj kampanji 1000 radnih mesta, nisu otvorili nijedno.

O popločavanju ispred Hrama Svetog Save

Čitao sam članak u Danasu o neviđenom skandalu koji se dešavao ispred Hrama Sv. Save, gde su na brzinu, a zbog dolaska ruskog predsednika Putina, uklanjane polomljene kamene ploče, a njih je najmanje 40 posto, dok su nastale rupe posle toga popunjavali asfaltom.

Beograd je i Srbija i svet

Po grčkom mitu kada god bi meštani grada Lerna odsekli glavu hidri, njoj bi izrasle dve nove, od koje jedna besmrtna.

Zašto ste izabrali loše knjige?

Poštovani žiri NIN-ove nagrade, pitam vas koliko romana koji su pristigli za NIN-ovu nagradu ste uopšte pročitali ili ste po naredbi odabrali romane koji će ući u red odabranih.

Crvena Despotovica u Gornjem Milanovcu

Reka Despotovica, od jutros je crvene boje, javlja naš čitalac iz Gornjeg Milanovca. Ovo su slike napravljene jutros u Gornjem Milanovcu, gde društveno odgovorna kompanija METALAC AD izbacuje otrove u reku Despotovicu, kaže naš čitalac.

Napad na policijsku stanicu 13

Ali ni Miloševa nije gorela do zore i Vučić bi morao da uzme u obzir to da će privredni razvoj, distribucija i akumulacija bogatstva u jednom trenutku stvoriti uslove za ozbiljniji sukob interesa unutar vladajuće elite, koji će se odraziti i na političkom planu.