Čitaoci

„Smatranja“ koja me ne interesuju

Otvorim Danas i često me sačeka neprijatno iznenađenje, a to su „smatranja“ D. V. Stankovića, D. Anđelkovića i N. Krstića.

Da svi budu kao Šabac

Davno beše 8. decembar, subota, dan kada su održani prvi građanski protesti koji su posle par dana kršteni od strane kuma Aleksandra, Jedan od pet miliona.

Lekovi za petsto evra

Nikada više poziva nisam dobio u životu! Svi moji prijatelji koji rade u zdravstvu „Hajde ti znaš, jel stvarno sad to ozakonjeno, jel 400 ili 500 evra, jel to mesečno ili godišnje…“

Folksvagen i Svetska banka

Proteklih mesec dana svedoci smo skoro senzacionalnog najavljivanja dolaska u Srbiju svetskog automobilskog giganta, nemačkog „Folksvagena“.

Zrenjanin: Krave umesto golfera

Na ograđenom zemljištu u ulici Franje Kluza u Zrenjaninu, gde je planiran golf centar beogradskog Golf kluba Sava, umesto golfera osvanule su krave.

Kako sam se mimoišao sa Mirjanom Marković

Povodom smrti Mirjane Marković pominje se i da je bila profesorka univerziteta, autorka mnogih socioloških naučnih radova, kako priliči jednom univerzitetskom profesoru itd.

Šetajući Beogradom na protestima

U nedelju 14. aprila, dan posle najvećeg četvoromesečnog protesta, kupujem specijalno izdanje Danasa i upoređujem lične utiske sa novinskim izveštajima. Na početku upućujem sve komplimente novinarima. Ipak, za mene heroji protesta su građani iz unutrašnjosti koji su pola sata pre zvaničnog početka protesta defilovali sa svojim transparentima. To su ljudi koji su u ogromnoj većini […]