Čitaoci

Odbio sam da budem zloupotrebljen u partijske svrhe

Nije istina da sam bilo gde pominjao Albance u specijalnoj emisiji. Govorio sam o njihovom političkom vođstvu koje je izašlo iz šume i koje predstavlja oličenje terorizma i zločina nad Srbima i nealbancima na KiM. Pokušaj imputiranja da sam govorio o čitavom narodu je sraman, neistinit i politički motivisan, kao što je i vidljivo iz […]

Uprava za sahranjivanje i pokojnike

Uprava Ministarstva odbrane za tradiciju, standard i veterane „ne rešava“ stambena pitanja za pukovnike penzionere za života pa tako sve više postaje i uprava za – pokojnike! Evo, na svom primeru, pokušaću da objasnim o čemu je reč!

Kako je Toma postao tajkun

O bivšem predsedniku Tomislavu Nikoliću i njegovoj porodici zadnjih godina se često u štampi moglo pročitati dosta provokativnih tekstova.

Zbog previda Vlade – novac ide u Peking

Prepuštanje eksploatacije bakrom i zlatom bogatih ruda u Srbiji kanadskoj kompaniji „Nevsun Resources LTD“…

Direktor tužbama želi da nas ućutka

Samoreklamerstvo i politikanstvo bi mogli da ostanu bez odgovora, međutim, iznošenje neistina ne može.

Kako da se učlanim u Levicu Srbije?

Umesto uvoda: Ukoliko sam ispravno shvatio, po autorima u Vašoj rubrici „dijalog“, u istoj objavljujete pisma i stavove Vaših čitalaca.

Nemojte, ljudi, ko boga vas molim!

Počinjemo ovu besedu preklinjućom rečenicom iz kultnog filma „Ko to tamo peva“.

Čekamo odgovor na peticiju

Posle dužeg razmišljanja da li vredi reagovati i nešto napisati kad imaš saznanje o nemoći, da nemaš kome da se obratiš, ipak se odlučih da tekst pošaljem listu „Danas „, koji jedino čitam.