Čitaoci

Postavite Tucovića na uzdignuti postament

Prolazeći kao pešak oko Slavije, što nije baš prikladno mojim godinama u odnosu na udaljene pešačke prelaze, našao sam se iznenada ispred spomenika D. Tucovića.

Protiv Vučića golovi, a ne autogolovi

Veliki broj gradova u Srbiji se probudio, porazili su strah i apatiju. Građani širom Srbije šetaju ulicama svojih gradova, ali ukoliko se nešto ne promeni, bojim se da će taj entuzijazam da splasne. Razlog toga je što organizatori protesta, ali i opozicija, ne uspevaju da po strani stave svoje lične ambicije i ideološke stavove zarad […]

Za đubre na „ničijoj zemlji“ niko nije nadležan

Poštovani,   Prosleđujem ovaj mejl na nekoliko adresa u nadi da će neko odreagovati. Stanujem na Novom Beogradu, u naselju Mileve Marić Ajnštajn, Blok 72. Od kako smo se uselili u takozvane ,,smrdljive’’ zgrade i one koje to nisu, rečeno nam je da parče zemlje koje se prostire od moje zgrade (4b) pa prema Bloku […]

Ponašamo se kao leprozno društvo

Nasilje koje se nad nama kontinuirano sprovodi se ovoliko dugo održava samo zato što smo prestali da reagujemo na njega.

Ostavke

Da istupimo javno ili ne? A, šta misliš?

Zemlja koja ubija svoje građane

Poštovani ministre,
Pišem ovo protestno pismo jer sam izgubila i ono malo ljubavi što je ostalo u meni prema ovoj zemlji onog trenutka kada je moja majka obolela od karcinoma, a kada su počele, malo je reći, muke.