Dijalog

Alternativa

U Beogradu će se uskoro održati događaj na kome će članovi rok i pop bendova biti u ulozi disk džokeja i biraće muziku za prisutnu publiku.

Beogradska žica

Umišljeni savski gondolijeri koji iz Starog dvora haraju Beogradom nastavljaju da mrze naš grad zadajući mu nove rane. Ovog puta im je žrtva ono što je Beogradu najvrednije – tvrđava.

Oligarsi

Mora da je Vučić dosad bio ubeđen da je okružen potpuno lojalnim, mada nesposobnim ljudima, i da je dovoljno da on sam bude sposoban i pametan za sve njih.

Suverenove suze

Krenuli su da narednih nedelja i meseci sruše Srbiju.

Odoše i privrednici

Za stolom sedi Srpkinja koja kupuje slovenačku banku čiji je generalni direktor Hrvat.

Predsedniče, zašto ste nervozni?

Iako je davno bilo, dok je još učestvovao u političkim debatama, tadašnji opozicionar Aleksandar Vučić je na argumentovane kritike najčešće odgovarao sa: „Zašto ste nervozni?“

Ugroženo finansijsko poslovanje JP EPS

Proizvodnja električne energije u termoelektranama „Nikola Tesla“ (TENT), koje proizvode oko 50 odsto ukupne električne energije u Srbiji, najviše zavisi od uglja koji im se isporučuje iz rudarskog basena Kolubara.

Folksvagen

Pre nekih dva meseca, predsednik Aleksandar Vučić najavio je dolazak kompanije koja bi mogla da ima „najveću investiciju do sada“ u Srbiji i čija se odluka očekuje do kraja aprila.