Dijalog

Konda (je) Albanac 2

Konda (je) Albanac

Znam dobro Kondinu ulicu u Beogradu, ali mi nije palo na pamet da se zapitam ko je on.

Čekajući Bojkota 3

Čekajući Bojkota

Dugo već slušam o nekom Bojkotu, a u zadnje vrijeme je toliko učestalo, već mi bubnja u ušima.

Sonja hoda sama kroz grad 8

Sonja hoda sama kroz grad

Proslavljena glumica nije dobila ulicu u rodnom Čačku jer će po njenom imenu biti nazvan park kod Železničke stanice, izjavila je zamenica gradonačelnika Čačka Milica Dačić.

Istina kao žrtva osiromašenog uranijuma 10

Istina kao žrtva osiromašenog uranijuma

Obradovah se pismu profesora Gorana Belojevića, jer njegov pristup, za razliku od brojnih polemičara s kojima se nosim poslednjih godina, ne odiše zlobom, agresivnošću i svesnim izvrtanjem činjenica.

Paraziti i njihove zaraćene sluge 11

Paraziti i njihove zaraćene sluge

Otkad je nagrade američke Akademije umetnosti pokretne slike, a tome su već devedeset dve godine, nikad se pre ove zime nije desilo da film na nekom drugom doli engleskom jeziku dobije Oskara.

77 Rogonja 13

77 Rogonja

Budući da je (ako je verovati statistici) među vama čak 96% „pravoslavaca“, sigurno ste u Novom zavetu čitali parabolu koja kaže da se Rogonja – kad ga uz teške muke isterate i očistite srce, pa se ponovo vratite na „stari put grešnika“ (Žirar) – vrati u društvu sedam još gorih Rogonja, pa posle uši otpadaju.

Čomićoidno kretanje 14

Čomićoidno kretanje

Matična ćelija koja je završila interfazu i pripremila se za podelu na dve nove ćelije, pardon, manje stranke, ulazi u deobu.

Beograd posle Vesića 15

Beograd posle Vesića

Paradoksalno, demokratska Srbija duguje zahvalnost naprednjačkom režimu za to što je neke stvari i procese pokrenuo sa mrtve tačke.