Dijalog

Kolateralna šteta 2

Kolateralna šteta

Krizni štab za borbu protiv korona virusa odlučio je da za vikend ne radi ništa sem prehrambenih radnji, apoteka i benzinskih pumpi. Ugostiteljskim objektima rad je bio dozvoljen samo do 12 časova.

Nisam ničiji zet, niti član partije 8

Nisam ničiji zet, niti član partije

Savez za školski sport u svom tekstu „Neshvatljiva hajka iz Demokratske stranke“ označio me je kao osobu koja je dobila otkaz u Ministarstvu omladine i sporta zbog neprofesionalnog ponašanja, ucena i sukoba interesa, a ne zato što sam postao uzbunjivač koji je ukazivao na nepravilnosti u radu Ministarstava i pojedinih sportskih saveza.

Crpna stanica Beograd 9

Crpna stanica Beograd

Zašto bi vlast Beograda ponovo poverila posao naplate karata u javnom prevozu kompaniji Apex, kao što deluje da će se desiti i pored svih najava gradskih čelnika da „Bus plus ide u istoriju“?

Šta budala priča 10

Šta budala priča

Devetog marta 1991. godine bio sam još mali, ali nisam znao svoj pravac, da parafraziram pesmu koja će ubrzo posle toga postati turbonacionalistički hit, ali je većina građana Srbije znala svoj pravac – u bespuće, u koje je jurila pevajući.

Nepredvidiva epidemija korone i predvidivi Savez za školski sport 11

Nepredvidiva epidemija korone i predvidivi Savez za školski sport

Nevladina organizacija Savez za školski sport Srbije oglasila se u dnevnom listu Danas (5. marta 2021) tekstom „Neshvatljiva hajka iz Demokratske stranke“, u kome su pokušali da ospore neke od tvrdnji koje sam prethodno iznela u svom autorskom tekstu „Školarijada od državnih para usred korone“.

Zar i ti Piksi? 12

Zar i ti Piksi?

Dragan Stojković Piksi imao je čast da mi početkom 1984. godine da intervju.

Perfidne olakšice 13

Perfidne olakšice

Nit je novost, nit velika mudrost da se informacijama / propagandom toliko manipuliše da nam se sve više i češće kao dobre uvaljuju sasvim suprotne vesti i objašnjenja.

A behar... 14

A behar…

Ne znam kako vi prolazite sa informativnim programima elektronskih medija, ali ja, bar mi je takav utisak, svaki put naiđem, na one na kojima je prva vijest kovid-19, koliko registriranih zaraženih, koliko ubolničenih, koliko na respiratori, sa akcentom na broj umrlih.