Scena

Atheist Rap 19. maja u Barutani

Kultni novosadski pank-rok bend Atheist Rap održaće rođendanski koncert u subotu, 19. maja u Barutani na Kalemegdanu.

Izbor za srpskog predstavnika na Eurosongu večeras u 21 (VIDEO)

Na osnovu objavljenog konkursa za izbor srpskog predstavnika na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, koja će se u maju ove godine održati u Lisabonu, selekciona komisija je u konkurenciji od 75 kompozicija odabrala 17 koje će večeras biti izvedene na festivalu „Beovizija 2018“.

Ciklus tribina o najboljim muzičkim albumima 20. veka

Tokom 2018. Dom omladine Beograda započinje mapiranje istorije popularne muzike. Svakog meseca biće organizovan razgovor o dva ključna albuma rok i pop muzike koji su obeležili svoju epohu.

Muzički vodič od 16. do 22. februara

Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period.

Josipa Lisac u Centru “Sava”

Svi me pitaju kakva je to tajna veza između Beograda i mene. Nema tu filozofije – ljudi se prepoznaju. Ponosna sam što se to negovalo. Otprilike sve je poznato, prepustimo se emocijama – pozdravila je sinoć publiku u Centru “Sava” Josipa Lisac, jedna od najboljih pevačica nekadašnje jugoslovenske muzičke scene.

Darko Rundek objavio novu pesmu (VIDEO)

Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novu pesmu „Barbara“, čiji spot doživljava premijeru na Dan zaljubljenih, uz poruku: „Sretni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lijepo“.

Motorpsycho (NOR) premijerno u Beogradu

Album godine grupe Motorpsycho (NOR) – „The Tower“ proglašen od strane BBC radija 6, ne prestaje da sakuplja pozitivne kritike muzičkih kritičara, medija i fanova, a u Beogradu nastupaju 9. marta.

Koncert: Big Bend RTS „SAD džez ambasadori“

Povodom obeležavanja meseca afroameričke istorije u SAD, 22. februara od 20 sati u Velikoj sali Doma omladine Beograda, biće održan koncert Big Benda RTS pod nazivom „Džez Ambasadori“.