Scena

The Stranglers 16. avgusta na beogradskom Beer Fest-u

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest koji se održava od 15. do 19. avgusta objavio je da kultni britanski sastav The Stranglers nastupa prvi put na festivalu. Koncert jednog od najuticajnijih post punk bendova zakazan je za drugi dan festivala, 16. avgust.

Gostovanje zagrebačkog pozorišta 31. maja u Beogradu

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu, na sceni „Ljuba Tadić“, 31. maja gostovaće Hrvatsko narodno kazalište iz Zagreba sa predstavom Ljudi od voska Mate Matišića, u režiji Januša Kice.

Vučić u poseti Francuskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Francuskoj, gde se održava godišnji sastanak Evropskog saveta za međunarodne odnose.

Ovog vikenda Bebi Egzit – 17. Festival optimizma

17. Festival optimizma – Bebi Egzit održava se ove subote i nedelje od 16 do 19 časova na Petrovaradinskoj tvrđavi. Uz bogat kulturni, umetnički i zabavni program posetioci će imati prilike da uživaju u raznovrsnim štandovima, akcijama, ali i da budu humani prema svojim sugrađanima, i to upravo na štandu „Knjigom do osmeha“

Muzički vodič od 25. do 31. maja

Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period.