Bajaga: Hladno pivo postupilo kolegijalno i šmekerski 1Foto: Miroslav Dragojević

Momčilo Bajagić Bajaga nije želeo da komentariše otkazivanje njegovog koncerta u Karlovcu pod pritiskom hrvatskih branitelja, ali je za portal VICE pozdravio potez benda Hladno pivo, koji su odbili poziv organizatora karlovačkih Dana piva da zamene čuvenog muzičara i njegove “Instrukture” na bini.

“Momci iz Hladnog piva su super. Svaka čast. Da je bila obrnuta situacija i mi bismo postupili isto. Šmekerski i kolegijalno”, rekao je Bajaga za VICE.

Na dodatna pitanja o tome šta se promenilo, pa ove godine nije dobrodošao u Karlovac, nije želeo da odgovara, uz izvinjenje da se sprema za koncert.

Podsetimo, koncert Momčila Bajagića Bajage u Karlovcu je otkazan dvadeset dana pred nastup, jer su tako tražili hrvatski branitelji.

Hladno pivo odbilo je ponudu organizatora Dana piva da sviraju kao zamena, uz Bajaginu pesmu “Ovo je Balkan”.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Bajaga: Hladno pivo postupilo kolegijalno i šmekerski”

  1. Veliki šmeker. Bajaga je car. Braniteljima dajte Rozgu i Severinu. Njima dosta (i braniteljima i njima dvema).

  2. ‘cetnik cetnik dva do Beograda’, ‘dobro jutro cetnici’, ‘moji su drugovi cetnici rasuti po celom svetu’, ‘kad koljem ne zastajkujem’.. malolije! Bajaga je cetnik isto koliko je i seselj srBin, vucic em srBin em spasilac, dacic gospodin a marija zaharova i svetlana raznatovic arkan heavy metal a ne turbo turbo folk !! Nastavite niz..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.