Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18 časova i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.

U petak, 21. jula Easy Tiger ekipi će se u posebnom dvanaestočasovnom događaju priključiti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act – Premiesku, kao i gost iz Švajcarske Mihael Simic. Podršku će uz Marka Nastića pružiti rezidenti serijala, Kristijan Sajković, Vanović i Vladimir Dragaš, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.

Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao što su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Karte za ovu žurku možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.