Prva je u subotu, 15. oktobra na SPENSu, a učestvovaće Metodi Hristov, čuvena ekipa Wet Dreams, Rick Maia, Nexie i Vuk Smiljanić i Vladimir Palik koji obećavaju lud provod i pravu žurku do ranih jutarnjih sati. Druga, poslednja žurka u sezoni je zakazana za 3. decembar uz sjajne DJ-eve Dosem, Nakadiu, Andrew Mellera i Kristinu Lalić.

Metodi Hristov, DJ bugarskog porekla, miljenik je publike klubova širom sveta. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena DJ sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za ovu sezonu pripremio je nova iznenađenja. Hristov će DJ pult deliti sa Rick Maia-om, miljenikom evropskih klubova koji dolazi iz Barselone, kao i sa dobro poznatom ekipom Wet Dreams, Vladimirom Palikom i Nexie & Vukom Smiljanićem.

Nakon oktobarske Green Love žurke, očekuje nas uzbudljiv decembar i zatvaranje ovogodišnje sezone uz DJ-eve koje je publika tražila. U Novi Sad, na SPENS, stižu Dosem i Nakadia kao i Andrew Meller i Kristina Lalić.

Ulaznice u pretprodaji, skuplje na dan žurke

Ulaz na obe  Green Love žurke uz čuvenu GREEN CARD mogu se obezbediti već sada za 1.590 dinara, dok pretprodajna cena ulaznice za oktobarski Green Love iznosi 990 dinara. Cene karata i Green Card-a biće skuplje na dan festivala. Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa i na: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/961-green-love-2016-2016-novi-sad-spc-vojvodina