Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Teama, ovo je njen prvi veliki beogradski nastup. Pored Inne, na velikom MTV koncertu u Belexpo centru, nastupiće i beogradski sastav MVP. Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za bolje znam, al mi bolje ne treba“ za samo tri meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.

Inna je rođena 1986. godine u primorskom gradiću na rumunskoj obali Crnog mora. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&Win- Radua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl „Hot“. Singl postaje najveći dens hit u istoriji rumunske muzičke produkcije i osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji. Sledeći veliki hit „Love“ takođe je producirao trojac Play&Win, što se ponovo pokazalo kao pogodak. Godine 2009. Innin sing „Hot“ dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu. Naredne 2010. godine, ova nagrada još jednom odlazi u ruke talentovane pevačice, a njen tada aktuelni singl „Sun Is Up“ ponovo obara rekorde u slušanosti. Godina 2011. za Innu je bila veoma uspešna: izdala je aktuelni album „I Am Club Rocker“, a na njemu su se ubrzo izdvojili hitovi „I Am Club Rocker“ i „Un Momento“. Inna je aktivista rumunske organizacije za dečja prava, a sponzorisala je i brojne kampanje UNICEF-a u Rumuniji.

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu, po ceni od 1.500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.700 dinara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2.000 dinara.