Ekipa obećava najbolji izbor aktuelnih hitova sa indie / elektro plesne i gitarske  scene, mnogo smeha, plesa, grljenja i svećica. Slavlje počinje u 23 sata i trajaće do zore.

U 2017. godini kolektiv je organizovao osam žurki po kojima je najpoznatiji, ali i još mnogo toga – prvi festival “Bučna psihodelija”, koji je uz nekoliko desetina drugih koncertnih dešavanja, na čelu sa gostovanjem benda !!! (chk chk chk) iz Njujorka, postavio Kišobran za prirodni izbor kada je u pitanju alternativna gitarska muzika.

Baza Kišobrana – “Zaokret”, 1. decembra širi se na “Sprat”, prostor koji će obogatiti kulturni sadržaj ovog sasvim neobičnog kafića i začiniti ga radionicama, seminarima, predavanjima i promocijama knjiga i ploča.

U saradnji sa agencijom Pop Depresija objavljen je EP za novi uzbudljivi bend Stepa. Na internet stanici RadioAparat ponovo je počeo sa emitovanjem “Kišobran radio show” na nedeljnoj bazi, a Kišobran VJs, kao vizuelno odeljenje kolektiva, ove godine najaktivniji bio na Beogradskom JAZZ festivalu i Apgrade žurkama.

Cena karte, tj. narukvice je 200 dinara u pretprodaji, a na samom ulazu koštaće 300 dinara. Narukvice mogu da se kupe u kafeu Zaokret u Cetinjskoj 15.