„Premeštanje koncerta na Miksalište je sladak problem – sa jedne strane smo srećni što postoji interesovanje za našu muziku, ali nam je u isto vreme žao što nećemo svirati u bašti KC Grada. Imali smo sreće da su nam dragi ljudi iz Miksališta izašli u susret i omogućili da svi zainteresovani mogu da nas vide“, objašnjava Ilija Duni razloge za selidbu promocije.

Kao gosti će od 19 časova nastupiti novoformirani bend Telegram, dok kanadsko-srpska elektro-pop atrakcija Ensh kreće u 19.45. Nakon koncerta biće organizovana žurka u KC Gradu na kojoj će muziku za dobro raspoloženje puštati Trajče iz grupe Ti, a ulaz na žurku je slobodan.

U okviru najave koncerta, bend je objavio novi singl i spot za pesmu „Sve uz put mi je“. Video potpisuje Katarina Mutić, iza koje stoji mlada produkcijska kuća „Četvrtak“. Ovog proleća grupa Ti objavila je album „Život u dvoje“. Pesme su snimane u kućnom studiju benda, reči i muzika delo su Ilije Dunija i Trajčeta Nikolovskog, miks je radio Justin Pizzoferrato, a na albumu se nalazi osam pesama. Tematski su u prvom planu ljubav, samostalnost, zajednički život i lično preispitivanje.

Ti iza sebe ima dva izdanja: EP „Koliko dana“ iz 2013 i LP „Vidimo se!“ iz 2014, kao i nastupe na nekim od najvažnijih regionalnih festivala: Exit, InMusic, SuperUho, Zdravo mladi i Sajeta.