Uz Stankovića koji se pročuo kao učesnik takmičenja folk pevača „Zvezde Granda“, nastupio je i učesnik emisije „Ja imam talenat“ Oliver Katić koji je pevao „Halo predsedniče“ uz pomoć prateće pevačice Jelene Marković, te pop pevačica Emina Jahović sa pesmom „Ti kvariigro“.

Pobedničku kompoziciju Gorana Bregovića, za koju je tekst napisala Marina Tucaković, Stanković će izvesti u prvom polufinalu Eurosonga 25. maja, kada će u „Telenor areni“ u Baerumu, nadomak Osla, nastupiti i predstavnici Finske, Rusije, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Moldavije, Letonije, Estonije, Grčke, Islanda, Malte, Portugalije, Makedonije, Belorusije, Belgije, Poljske i Albanije.

Umesto lične karte

Milan Stanković je rođen 9. septembra 1987. godine u Beogradu. Godine 2007. učestvovao je na muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Iste godine njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima „Zvezda Granda“ (tiraž 100.000 primeraka). U maju 2009. izlašao je Milanov debi album „Solo“, koji se prodao u 50.000 primeraka.http://www.youtube.com/v/9J-tF-92iQU&hl=en_US&fs=1&

Milan Stanković, pobednička pesma