petak 3. novembar – LUIGI MADONNA

Mesto održavanja: Hangar, Luka Beograd

Vreme: od 22 časa

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru sa samo 11 godina. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati.

Pre njegovog energičnog seta preporučuje se slušanje  nekih od njegovih najboljih traka kao što su ‘Summer Sensation’, ‘Unconditional Beauty’ i ‘Le Ly Land’. Domaću podršku Madonni pružiće Teo Trunk, Vuk Smiljanić, Rub a Dub i TKNO.

subota 4. novembar – RIBLJA ČORBA

Mesto održavanja: Hala sportova, Obrenovac

Vreme: od 20 časova

Sastav RIBLJA ČORBA aktivan je punih 39 godina. Interesatno je to da je upravo Riblja Čorba nastupala na otvaranju Sportsko-kulturnog centra daleke 1982. godine i sada, kada Sportsko-kulturni centar slavi punih 35 godina rada.

Bend će ponovo pozdraviti sve prisutne na koncertu u Obrenovcu gde će publiku podsetiti na sve najveće hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

subota 4. novembar – OCTAVE ONE

Mesto održavanja: The Quarter, Novi Sad

Vreme: od 22 časa

Octave One stižu konačno i u Novi Sad. Kreatori planetarnog hita „Blackwater“, detroitski genijalci i tehno inovatori, sleteće sa svojim čuvenim svemirskim brodom, teškim preko 100 kilograma, ovako organizatori najavljuju  žurku di džejeva.

Podrška će im biti Avoid aka Vladimir Acic, kLaus i SMT#nG.

subota 4. novembar – ELSIANE

Mesto održavanja: Elektropionir, Beograd

Vreme: od 21 čas

Kanadski trip hop, downtempo, electro bend Elsiane (Kanada) održaće na kome promovišu 3. studijski album “Death of the Artist”. Elsiane je kanadski bend koji čine Elsijan Kaplet (Elsieanne Caplette) i Stefan Soto (Stephane Sotto). Bend su osnovali 2000. godine u Montrealu.

Zajednički senzibilitet prema žanrovima kao što su džez, rok, elektronika i svetska muzika, kao i prema bendovima Massive Attack i Portishead, doveo je do jedinstvene kreativnosti između Caplette i Sottoa.

subota 4. novembar – JORGOVANI

Mesto održavanja: CZK ,,Božidarac“, Beograd

Vreme: od 21 čas

Pred beogradski koncert JORGOVANI su plasirali novi spot za pesmu ,,Bajka“, snimljenu u duetu sa Krikijem, pevačem Mortal Kombata.

Jorgovani će na Vračar Rocks-u nastupiti zajedno sa novosadskoim punk bendom Neprijatelj Prelazi Zeku i gornjomilanovačkim Vokalno instrumentalnim sastavom ,,Vrljika“.

ponedeljak 6. novembar – GORGOROTH & GEHENNA

Mesto održavanja: Quarter, Novi Sad

Vreme: od 20 časova

Pioniri black metal pokreta Gorgoroth nakon šest godina konačno ponovo u Srbiji.
Ovoga puta bend se vraća na našu teritoriju povodom specijalne jubilarne turneje sa kojom obeležavaju 25 godina postojanja. Biće ovo ekskluzivna prilika da se bend vidi i čuje na bini gde će izvesti presek numera iz svoje celokupne karijere u kojoj su objavili deset studijskih albuma.

Isto veče pred našom publikom po prvi put u svojoj dugoj karijeri pojaviće se kultni black metal bend Gehenna. Kao i Gorgoroth, i Gehenna će provesti publiku kroz sve albume iz svoje diskografije.

utorak 7. novembar – MARK LANEGAN BAND

Mesto održavanja: Dom omladine Beograda

Vreme: od 20.30 časova

Legendarni pevač i nekadašnji lider kultnog sastava Screaming Trees, idol Kurta Kobejna, muzički otac Nirvani i Pearl Jam, za mnoge božanstvo grandža i Amerikane posle dve godine vraća se u Beograd. Mark Lanegan Band promoviše album „Gargoyle“ koji je objavio krajem aprila.

Ovog leta Mark Lanegan je svirao i sviraće na najvećim festivalima sveta (Primavera, Glastonbury), a posle toga kreće na veliku klupsku turneju. Do kraja godine objaviće i svoju prvu zbirku poezije sa pričama o pesmama, „I Am The Wolf“ za koju su uvodne tekstove napisali Džon Kejl i Mobi.