Novosadska promocija nove zbirke pesama Nikole Vranjkovića „Bremeplov“ će biti održana u utorak 1. aprila u SKCNS Fabrici, u 20 časova.

 Vranjkovićeva druga zbirka pesama pojavila se u isto vreme kada i EP sa četiri nove pesme, takođe nazvan „Bremeplov“, u izdanju niške izdavačke kuće „Black planet records“. Nikola Vranjković, praćen prijateljima, će na promociji zbirke odsviraće nekoliko pesama u akustičnom aranžmanu. Predstavljanje novog izdanje održaće se na galeriji „Fabrike“, koju odlikuje intimnija atmosfera.

Koncertna promocija EP izdanja „Bremeplov“ biće 5. aprila u novosadskom klubu „The Quarter“. Ulaznice se mogu nabaviti preko Gigstix prodajne mreže, trenutno je aktuelna pretprodajna cena od 500 dinara, dok će na ulazi u klub cena karte biti skuplja. Nikola Vranjković je izlazak EP-a najavio spotom za numeru „Ispod tvoga oka“, a nedavno se pojavio i spot za pesmu „Nagrada za strah“, u kojoj je gostovao Dejan Lalić iz Orthodox Celtsa. U pripremi su još dva spota, za pesmu „Plovni put“ (sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub) i spot naslovnu numeru „Bremeplov“ (sa gitaristima Goribora, Željkom Ljubićem Pitijem i Miroslavom Užarevićem). Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal), na koncertu u Novom Sadu 5. aprila sviraće Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.