Ničim izazvan

Kako je saopštio MTV, glavnu ulogu tumači glumac Predrag Vasić, i oba ova spota biće premijerno pikazana na MTV kanalu u ponedeljak, 10. oktobra u 20 časova, u okviru MTV Premijere.

Ničim izazvan se, nakon dva uspešna albuma, okreće singlovima i najavljuje novi, zreliji zvuk sa pesmom “Daleki kraj”. Ljubitelji njihovog zvuka posle prvih taktova pesme postaće svesni kakva su dalja muzička stremljenja ove popularne grupe.

U pesmi “Daleki kraj” kao gost se pojavljuje Nevana Glibetić, koja je dugogodišnji verni Marčelov muzički saborac.

„Kako izgleda niška verzija „Trainspottinga?“ spakovana u tri minuta? Energični hip-hop dvojac Stereo Banana pokušao je da na zabavan način odgovori na ovo pitanje novim video spotom „Nemoj da znojiš tehniku“. U spotu u glavnoj ulozi se pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, koji je upešno dočarao dan bezposlenog „mangupa“ u Nišu“, navodi se u saopštenju MTV.

Singl „Nemoj da znojiš tehniku“ nalazi se na albuma „Munje nebjeske“, a spot je nastao u saradnji sa rediteljem Miodragom Mišom Ignjatovićem. Scene su snimane na više lokacija u Nišu.

Pored Vasića u video spotu „Nemoj da znojiš tehniku“ pojavljuje se i glumac Marijan Todorović, u ulozi DJ-a lokalnog „underground“ kluba.