Muziku i tekst za pesmu „Ceo svet je naš“ napisali su Ognjen Cvekić, Lejla Hot, Irina Brodić i Jana Paunović.

U završnici nacionalnog konkursa RTS-a za predstavnika Srbije na takmičenju za „Dečju pesmu Evrovizije“, u specijanoj emisiji „Dečja pesma za Evropu“ predstavljene su tri kompozicije koje su prethodnim izborom muzičkih urednika RTS-a ušle u najuži krug takmičenja.

Uživo, nastupom pred žirijem i publikom u studiju 9 Radio-televizije Srbije predstavljene su pesme „Ove zvezde smo ti i ja“ koju je izvela Darija Vračević,„Ceo svet je naš“ u interpretaciji Irine Brodić i Jane Paunović i „Šta je svet bez ljubavi“ koju je otpevala Irina Arsenijević.

Transparentnim glasanjem stručni žiri u sastavu:kompozitor, aranžer i dirigent Vojkan Borisavljević, pevačica i nekadašnja učesnica na „Dečjoj pesmi Evrovizije“ Nevena Božović, dirigent hora „Kolibri“ Ljiljana Ranđelović, muzički urednik u RTS-u Čeda Hodžić i pevač Zoran Kiki Lesendrić,izabrao je pobedničku kompoziciju.

Izbor pesme naših predstavnica biće prikazan će u emisiji „Dečja pesma za Evropu“ koja će se emitovati 30. septembra u 12:30 na Prvom programu RTS-a.