Za jubilarni rođendan nisu mogli poželeti lepši poklon od jedne od najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu, MTV Best Adria Act, koju su osvojili prošle nedelje.

Nagrada je došla kao odlična uvertira u obeležavanje prve decenije rada grupe, povodom koje će pod etiketom Mascom Records-a i Južnog Vetra izdati LP ploču simboličnog naziva 10. Osim u nazivu ovog LP izdanja, 10 godina postojanja simbolično je obeleženo i tako što se na ploči nalazi njihovih 10 najvećih hitova, koji su u proteklom periodu ušli u uši svim poznavaocima i ljubiteljima muzike širom regiona.

Posebnost ovog izdanja je i to što je štampano u ograničenom tiražu od samo 250 primeraka tako da će zaista samo oni najverniji i najsrećniji imati mogućnost da u svoju muzičku kolekciju uvrste ovaj raritet.

Svečano uručivanje MTV nagrade i promocija rođendanske ploče održaće se u ponedeljak, 14. novembra u 16 sati u knjižari Akademija u Knez Mihailovoj ulici. Tom prilikom će bend potpisivati svoje novo LP izdanje, a za svoje najvernije fanove će u unplugged verziji izvesti i nekoliko pesama.