Foto: Promo

On stiže manje od 2 nedelje nakon digitalnog izlaska pesme, a Marija je za to vreme dočekala i svoj 18. rođendan uz singl na #1 mestu Deezer liste, gde je još uvek među top 5 najslušanijih pesama u Srbiji. Singl se već plasira na top listama i emituje na radijskim stanicama u Srbiji i regionu.

Koncept i režiju potpisuje mladi reditelj i fotograf Kosta Đuraković. U spotu posmatramo kako nas Marija pušta u svoj svet uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, od devojčice do bake, koje predstavljaju njeno odrastanje i napredak do sada, kao i onaj koji joj tek sledi. Spot pastelnog kolorita još više boji živahni singl “Louder Than A Drum” a kontrasti spoljnog i unutrašnjeg Marijinog sveta su nam još jasniji.

Spot slikovito objašnjava momenat Marijinog odrastanja, gde je jednom nogom u svetu vršnjakinja, a drugom u svetu odraslih. Svih šest junakinja predstavljaju delove njene ličnosti – koje je bila, ili koje će biti. Roze-plavi enterijer oslikava njen stav, posmatranje sveta kroz “ružičaste naočare” dok je scena parka zapravo inicijator osećanja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta je zahtevao intimniju atmosferu, razgovore i dosta druženja. – ističe reditelj i tvorac koncepta spota Kosta Đuraković.

Spot je savršena vizuelna reprezentacija poruke koju “Louder Than A Drum” nosi, a Marija pokazuje svima stranu sebe koja je i maštovita i zrela.

Marija je u sklopu promocije singla nastupila u Beču sa mladim američkim pevačem Alexom Aionom kada su uživo u Universal Music Austria kancelariji izveli njegovu pesmu “Does It Feel Like Falling”. U decembru Marija će nastupati na ceremoniji otvaranja festivala Future Park, a u sklopu jubilarnog desetog koncerta Dečije filharmonije u Sava Centru, Marija će sa orkestrom izvesti aktuelni “Louder Than A Drum”.