Ulaznice za beogradski koncert grupe Whitesnake prodavaće se od 7. februara na blagajnama Eventima po krajnje popularnim cenama, parter za 1.990, fan pit 2.990 i VIP tribina za 3.500 dinara.

Fanove je nedavno obradovala i vest da se u grupu vratio i legendarni bubnjar Tomi Oldrič (Tommy Aldridge) kako bi ispratio „Zmije“ na ovom velikom pohodu. „Kad sam pitao bend da ispišu listu omiljenih bubnjara koje žele na ovoj turneji, svi su redom napisali Tomijevo ime. Fanovi na internetu takođe nisu imali dilemu. Sudbina je htela da ponovo radimo. Biće ovo mnogo dobar provod“, napisao je povodom ovog okupljanja jedan od najvećih rok pevača svih vremena, Dejvid Koverdejl (David Coverdale). Da li se i na ovoj turneji mogu očekivati i neke Koverdejlove pesme iz perioda kad je bio u grupi Deep Purple, kao što je to često slučaj sa pesmama „Soldier of Fortune“, „Burn“ ili „Stormbringer“, ostaje da se vidi. Ipak, pored već navedenih hitova, izvesne su i druge velike rok pesme posvećene ljubavi, kao što su „Love Ain’t No Stranger“ ili „Give Me All Your Love“, ali i aktuelni singlovi iz 2011. godine „Forevermore“ i „Love Will Set You Free“.

Whitesnake je 1978. godine osnovao Dejvid Koverdejl nakon što je napustio Deep Purple. Već prva četiri albuma su im plasirana u prvih 10 na svetskim top-listama i postaju jedan od najuspešnijih rok bendova svih vremena sa preko 70 miliona prodatih nosača zvuka. Od 11 studijskih albuma, te desetinama koncertnih i kompilacijskih izdanja, čak tri su objavili u poslednjih sedam godina, održavajući tako vitalnost što su publici u Srbiji imali priliku da pokažu na Tašmajdanu i u Areni. Ipak, ovog puta, kako sami tvrde, spremaju se da krunišu karijeru, i to baš u godini zmije, koja počinje 10. februara po kineskom kalendaru, a donosi napredak i boljitak. Whitesnake na Kalemegdan 14. juna donose najveće hitove iz svoje 35-godišnje karijere.