Iako su čelnici Crvene zvezde i OFK Beograda početkom nedelje dogovorili prelazak Miloša Bajalice u redove šampiona, defanzivac „romantičara“ još uvek se nije, a očekivalo se juče, obavezao na vernost crveno-belima. Cela ova priča neverovatno podseća na onu sa Mariom Đurovskim, a da li će se na isti način završiti znaće se za dan-dva, najkasnije do 5.

Iako su čelnici Crvene zvezde i OFK Beograda početkom nedelje dogovorili prelazak Miloša Bajalice u redove šampiona, defanzivac „romantičara“ još uvek se nije, a očekivalo se juče, obavezao na vernost crveno-belima. Cela ova priča neverovatno podseća na onu sa Mariom Đurovskim, a da li će se na isti način završiti znaće se za dan-dva, najkasnije do 5. februara kada se i završava prelazni rok. U svakom slučaju, u klubu iz Ljutice Bogdana spremili su ugovor, ukoliko njegovi detalji (očigledno sporni) na kraju ipak zadovolje obe strane, neće biti razloga da se na njemu ne nađe potpis Miloša Bajalice.
– Klubovi su se sve dogovorili. Miloš Bajalica je upoznat sa našom ponudom i čekamo na njegov odgovor – rekao je portparol Crvene zvezde Milan Bošković.
Kako stvari trenutno stoje, još uvek štoper OFK Beograda Miloš Bajalica neće biti na Bajevićevom spisku putnika za Kipar i drugu fazu priprema. Crveno-beli danas kreću put Nikozije, gde će boraviti deset dana, tokom kojih će odigrati i tri kontrolne utakmice. Rivali su korejski Pusan, domaća Omonija i ukrajinski Dnjepar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari