Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović saopštio je spisak igrača koji će nastupiti protiv Australije u plej-ofu za popunu Svetske grupe. Pored Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića i Viktora Troickog, na spisku se nalazi i mladi Arsenije Zlatanović.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović saopštio je spisak igrača koji će nastupiti protiv Australije u plej-ofu za popunu Svetske grupe. Pored Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića i Viktora Troickog, na spisku se nalazi i mladi Arsenije Zlatanović. Obradović je istakao da je na US Openu razgovarao sa svim igračima koje je uvrstio u tim za duel koji se igra u beogradskoj Areni od 21. do 23. septembra.
– Zlatanović će se priključiti ekipi, jer je mlad i perspektivan igrač i trebalo bi jednog dana da nasledi nekog od iskusnijih – rekao je Obradović na konferenciji za novinare koja je održana povodom potpisivanja sponzorskog ugovora Teniskog saveza Srbije sa kompanijom Eltim.
Ovim ugovorom kompletiran je sponzorski pul u kome se još nalazi kompanija Delta đenerali, jer prema pravilima Međunarodne teniske federacije, za vreme Dejvis kup mečeva organizator može da ima samo dva domaća sponzora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari