Šestim mestom na Svetskom kupu u Fort Beningu (disciplina vazdušni pištolj), reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec je na osnovu plasmana ispunio olimpijsku normu za Igre u Pekingu 2008. i tako postao 10 član olimpijskog tima Srbije za OI 2008. Mikec se tako pridružio kolegama Jasni Šekarić, koja je na osnovu plasmana (1.

Šestim mestom na Svetskom kupu u Fort Beningu (disciplina vazdušni pištolj), reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec je na osnovu plasmana ispunio olimpijsku normu za Igre u Pekingu 2008. i tako postao 10 član olimpijskog tima Srbije za OI 2008. Mikec se tako pridružio kolegama Jasni Šekarić, koja je na osnovu plasmana (1. mesto na Svetskom kupu u Minhenu) još 2005. izborila olimpijsku normu, Stevanu Pletikosiću, Lidiji Mihajlović i Andriji Zlatiću, ali i drugim članovima olimpijskog tima Srbije.
Naime, u ovom trenutku vizu za Kinu 2008. su obezbedili i atletičari Olivera Jevtić (maraton) i Predrag Filipović (20 km hodanje, B norma), plivači Mladen Tepavčević, Milorad Čavić i Miroslava Najdanovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari