Đoković zbog lakta propušta i Dohu 1Foto: EPA/ANDREJ ISAKOVIC / POOL

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je danas da neće učestvovati ni na turniru Katar Open, pošto se stanje njegovog lakta nije promenilo na bolje.

Nažalost, situacija sa laktom nije se promenila na bolje od juče. I dalje osećam bol. Zbog toga ću morati da se povučem sa ATP turnira u Dohi, koji je proglašen najboljim u seriji 250 turnira u 2017., objavio je Đoković na svom sajtu.

Naveo je da mu je žao što neće moći pred svoje navijače u Dohi.

Imam sjajane uspomene na ovaj turnir i mečeve koje sam igrao, poput finala protiv Endija (Mareja) prošle godine. Atmosfera na stadionu je uvek divna, organizacija na najvišem nivou, mnogo će mi nedostajati, napisao je Novak.

Međutim, dodao je, posle detaljnih konsultacija sa medicinskim timom, odlučili smo da se držim terapija lakta.

Tek kad budem 100% spreman da igram, moći ću da se vratim. Nadam se da će to uskoro biti, poručio je Đoković i zahvalio se svima na strpljenju i razumevanju.

Najbolji srpski teniser neće braniti svoju titulu na Katar EkkonMobil Openu, koji počinje 2. januara, što je trebalo da bude zagrevanje za Australian Open od 15. do 28. januara, s obzirom da se situacija sa lakatom nije poboljšalaod jučerašnjeg dana kada je zbog čega je morao da se povuče sa ezgzibicionog turnira u Abu Dabiju, piše na njegovoj zvaničnoj stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari