Đorđević preuzeo Radnik 1Foto: Starsport

Doskorašnji trener Čukaričkog zamenio Igora Bondžuliča

U razmaku od samo nekoliko sati, dva člana fudbalske Superlige Srbije ostala su bez trenera, a jedan od njih (Radnik) doveo je doskorašnjeg stratega Čukaričkog  Dušana Đorđevića za novog šefa stručnog štaba. Surduličani su se razišli sa Igorom Bondžulićem, posle poraza od Napretka i pada na deveto mesto na tabeli, pa je mladi stručnjak došao do svog drugog angažmana u elitnom randu domaćeg takmičenja.

Na Banovom brdu je zamenio svog nekadašnjeg nadređenog Aleksandra Veselinovića i pre prošlomesečnog sporazumnog raskida saradnje sa jednim od retkih privatnih klubova u zemlji napravio najveći uspeh u Evropi, a sezonu pre toga sa ekipom osvojio najviše bodova u istoriji crno-belih, a sada ima zadatak da konsoliduje osvajača šestog mesta u prošlom prvenstvu i odvede ga u plej-of aktuelne SLS.

Malo posle Radnika, bez komandanta je ostao i prvi tim Novog Pazara, pošto se uprava zahvalila MIlanu Milanoviću, nezadovoljna pretposlednjom pozicijom u konkurenciji 16 superligaša. Očigledno, verujući da će neko drugi praviti bolje rezultate sa sastavom, u koji je ovog leta stiglo dvadesetak novih igrača.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari