Novi Partizanov trener juče je konačno imao priliku da svoje igrače vidi na delu u duelu sa drugom ekipom. Serija prijateljskih mečeva otvorena je pobedom nad beogradskim Hajdukom, koji je iz klupskog sportskog centra u Zemunu ispraćen sa dve lopte u mreži. Prvi put posle preciznog udarca mladog napadača Stevana Jovetića (ipak, ostaje u Humskoj), koji je u 5.

Novi Partizanov trener juče je konačno imao priliku da svoje igrače vidi na delu u duelu sa drugom ekipom. Serija prijateljskih mečeva otvorena je pobedom nad beogradskim Hajdukom, koji je iz klupskog sportskog centra u Zemunu ispraćen sa dve lopte u mreži. Prvi put posle preciznog udarca mladog napadača Stevana Jovetića (ipak, ostaje u Humskoj), koji je u 5. minutu sa 18 metara savladao gostujućeg golmana, a onda i u 84. minutu,zahvaljujući Nebojši Marinkoviću, koji je iskoristio penal dosuđen nad njegovim bratom Nenadom.
– Zadovoljan sam viđenom defanzivom, pritiskom koji je pravljen na protivnika i načinom na koji su fudbaleri ispoštovali taktička zaduženja. U napadu mora biti mnogo bolje i nadam se da hoće, kada umor bude manji, a teren bolji – zapažanja su Miroslava Đukića, koji tek desetak dana vodi crno-bele.
Utakmicu su započeli: Kralj, Rukavina, Đorđević, Bajić, Lomić, Nadj, Smiljanić, Maletić, Jovetić, Lazić i Lazetić, da bi ih u drugom poluvremenu zamenili: Asprogenis, Rnić, Milović, Mihajlov, Radosavljević, Tomić, Zajić, Neb. Marinković, Bosančić, Nen. Marinković i Vukelja.
Uprkos jakoj i neprekidnoj kiši, susret je pratilo oko 200 ljudi, među njima i potpredsednica kluba Dragijana Radonjić – Petrović, koja je u „Zemunelo“ dovela i svog sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari