U noći između subote i nedelje odigrano je deset mečeva u NBA šampionatu, a srpski derbi na programu je bio u Nju Džersiju. Domaći Netsi savladali su Orlando sa 101:94 i tako prvi put od 20. novembra prošle godine došli su na 50 odsto uspeha na tabeli. Ovo je bila četvrta pobeda u nizu Nju Džersija i deveta u poslednjih 11 mečeva.

U noći između subote i nedelje odigrano je deset mečeva u NBA šampionatu, a srpski derbi na programu je bio u Nju Džersiju. Domaći Netsi savladali su Orlando sa 101:94 i tako prvi put od 20. novembra prošle godine došli su na 50 odsto uspeha na tabeli. Ovo je bila četvrta pobeda u nizu Nju Džersija i deveta u poslednjih 11 mečeva. Vins Karter je predvodio domaćina sa 27 poena, dok je Ričard Džeferson ubacio 17 poena. Kod Medžika Hido Turkolu je dao 24 poena. U domaćem timu nisu nastupili Nenad Krstić zbog povrede i Mile Ilić odlukom trenera, dok je Darko Miličić bio jedan od najzapaženijih košarkaša u Orlandu. On je na parketu proveo 23 minuta i za to vreme zabeležio osam poena i 10 skokova.
Lejkersi su poraženi u Oklahoma Sitiju od Hornetsa 113:103. Peđa Stojaković nije igrao u pobedničkom timu, jer se i dalje oporavlja od operacije, dok je kod Los Anđelesa Vladimir Radmanović igrao devet minuta i postigao četiri poena uz dva skoka. Klivlend je posle produžetka slavio u Ouklendu protiv Golden Stejta 106:104. Saša Pavlović je za pobednički tim igrao 28 minuta i u tom periodu je zabeležio 13 poena i šest skokova, dok Žarko Čabarkapa kod Voriorsa nije nastupao zbog operacije leđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari