Najbolji srpski teniser i od ponedeljka deseti igrač sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu turnira u Majamiju, odlučeno je žrebom na Floridi. WTA turniru prve katergorije u istom gradu, Jelena Janković i Ana Ivanović takođe će odmarati u prvom kolu. Đoković, postavljen za desetog nosioca, u drugoj rundi igraće protiv pobednika meča Maks Mirnji (Belorusija) – Danijel Bračali (Italija).

Najbolji srpski teniser i od ponedeljka deseti igrač sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu turnira u Majamiju, odlučeno je žrebom na Floridi. WTA turniru prve katergorije u istom gradu, Jelena Janković i Ana Ivanović takođe će odmarati u prvom kolu. Đoković, postavljen za desetog nosioca, u drugoj rundi igraće protiv pobednika meča Maks Mirnji (Belorusija) – Danijel Bračali (Italija). Drugi srpski predstavnik na turniru u Majamiju Janko Tipsarević u prvom kolu odmeriće snage sa jednim od pobednika kvalifikacija, a u slučaju pobede, u drugoj rundi ga najverovatnije očekuje duel sa Argentincem Huanom Ignasijom Celom, koji je postavljen za 23. nosioca. Najbolja srpska teniserka Jelena Janković, sedmi nosilac će se u drugom kolu sastati sa boljom iz duela Šuai Peng (Kina, 40) – Vesnina (Rusija, 58). U slučaju trijumfa, Jankovićeva će u trećem kolu igrati sa Santandelo (Italija, 36). Sa druge strane, Ivanovićeva je 12. nositeljka, a u drugom kolu će igrati sa pobednicom meča Cibulkova (Slovačka, 150) – kvalifikantkinja. Ako pobedi, sledi duel sa, najverovatnije, Italijankom Garbin (25. na WTA listi). Od najboljih igračica sveta na Soni Erikson Openu neće se pojaviti samo Francuskinja Ameli Morezmo i Ruskinja Elena Dementijeva. Turnir u Ki Biskejnu igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 3.500.000 dolara.

Poraz Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da prebrodi prvo kolo kvalifikacija na turniru Masters serije u Majamiju. Troicki je poražen od Kanađanina Frenka Dančevića 2:0 ( 6:3, 6:2).

Pašanski poražen na startu turnira u Rabatu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari