Reprezentativci Holandije Robi Van Persi i Vesli Snajder potukli su se na treningu te selekcije pred jučerašnji okršaj sa aktuelnim svetskim prvacima Italijanima. Prema izveštajima iz tabora „lala“ dvojica fudbalera se ne podnose već duže vreme i samo se čekao trenutak kada će među njima sevnuti varnice, a nemio događaj se desio u trenutku kada je Van Persi nagazio Snajdera.

Reprezentativci Holandije Robi Van Persi i Vesli Snajder potukli su se na treningu te selekcije pred jučerašnji okršaj sa aktuelnim svetskim prvacima Italijanima. Prema izveštajima iz tabora „lala“ dvojica fudbalera se ne podnose već duže vreme i samo se čekao trenutak kada će među njima sevnuti varnice, a nemio događaj se desio u trenutku kada je Van Persi nagazio Snajdera. Selektor narandžastih Marko Van Basten je demantovao da je bilo tuče, čak je i sam Snajder pokušao da sakrije da je došlo do sukoba, ali je vest, ipak, procurela.
Reprezentacija Turske naredni meč na EP dočekaće u okrnjenom sastavu pošto će defanzivac Zan Gokan zbog povrede propustiti duel sa Švajcarskom. On će meč sa jednim od domaćina turnira propustiti kako bi se oporavio od ozlede ligamenata kolena, koju je zaradio u duelu sa Portugalom. Prema najavama iz tabora turskog nacionalnog tima, Gokan će biti spreman za treći duel u grupi, protiv Čeha.
Jednog Poljaka skupo je koštala prepirka sa prijateljem posle meča Poljska – Nemačka. Njega je pod uticajem alkohola usmrtio poznanik u čijem društvu je gledao utakmicu pre dva dana, a naneo mu je preko deset uboda nožem. Nakon što je usmrtio prijatelja, čovek se predao policiji, a prema prvim prognozama očekuje ga doživotna robija, prenosi poljska novinarska agencija.
O tome koliko ozbiljno će reprezentacija Češke pristupiti narednom svom meču u grupi, protiv selekcije Portugala, najbolje govori podatak da će Karel Brukner za čuvanje Kristijana Ronalda angažovati čak trojicu fudbalera, svestan da je brzonogi vezista u ovom trenutku najveća opasnost za njegov tim.
– Ronalda ćemo zasigurno udvojiti, a možda će ga paziti i trojica igrača. Sve je moguće, a on je izuzetno opasan i ne smemo ništa prepustiti slučaju – oprezan je selektor „knedlički“.
Portugal i Češka će se u okviru drugog kola grupe A sastati 11. juna.
Austrijanci su baš rešili da zarade na tekućem šampionatu, pa su mnogo podigli cene hrane i pića u takozvanim navijačkim zonama. Tako brzu hranu ne možete naći za manje od pet evra, veliko pivo je minimum četiri i po, dok je pereca dva i po evra. Podizanju cena nisu odoleli ni najpoznatiji restorani brze hrane u svetu Mek Donaldsi, pa je tako big mek obrok 5,19 evra, dok se u restoranima cene piva kreću od pet pa naviše. Zbog toga su svi posetioci EP upozoreni da, ako mogu, pazare van navijačkih zona jer se tamo iste stvari mogu naći bar za upola manje novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari