Vest o navodnom dolasku argentinskog stučnjaka Ektora Kupera na klupu Crvene zvezde, u Ljutice Bogdana i dalje niti potvrđuju, niti demantuju. Iako je u nedelju u medijskim krugovima prostrujala informacija da bi bivši trener Intera i Valensije mogao u ponedeljak da preuzme trenersku palicu od Boška Đurovskog, to se ipak nije dogodilo.

Vest o navodnom dolasku argentinskog stučnjaka Ektora Kupera na klupu Crvene zvezde, u Ljutice Bogdana i dalje niti potvrđuju, niti demantuju. Iako je u nedelju u medijskim krugovima prostrujala informacija da bi bivši trener Intera i Valensije mogao u ponedeljak da preuzme trenersku palicu od Boška Đurovskog, to se ipak nije dogodilo. A kada će i uopšte da li će, pokazaće predstojeći dani.
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković otputovao je juče u Francusku. Prvi čovek crveno-belih, naime, sinoć u Marselju prisustvovao je humanitatnoj akciji pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija, a koju su organizovali Ronaldo i Zinedin Zidan.
Utakmicom veterana, pa potom i prvih timova, Crvena zvezda će danas uveličati rođendansku proslavu somborskog Radničkog. Posle prijateljskog meča crveno-beli se, međutim, neće vraćati u Beograd. Boško Đurovski će sa ekipom do subote raditi u Sportskom centru Kronić koji se nalazi nadomak Sombora. U toku ovih mini-priprema trener crveno-belih neće moći da računa na čak osmoricu igrača, reprezentativace – Kormana, Trišovića (A selekcija), Milovanovića, Perovića (mlada reprezentacija), Crnogorce Purovića i Burzanovića, Ekvadorca Kastilja i Bugarina Georgijeva. U toku pauze šampion će imati još jedan test, u utorak 27. marta gostovaće u Gornjoj Varoši, ekipi Zemuna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari