Seniorska i mlada reprezentacija Crne Gore danas će se okupiti u Podgorici, uoči predstojećih prijateljskih mečeva sa Mađarskom i Makedonijom. Seniori će se sastati sa Mađarskom 24. marta u Podgorici, a mladi fudbaleri sa selekcijom Makedonije 25. marta u Skoplju.
Selektor A reprezentacije Zoran Filipović pozvao je 22 igrača i to su: Golmani: Mladen Božović (Budućnost) i Vukašin Poleksić (Tatabanja), Igrači odbrane: Risto Lakić (Budućnost), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Vlado Jeknić (Burghausen), Jovan Tanasijević (Dinamo Moskva), Radoslav Batak (Ankaraspor), Milan Jovanović (Unirea), Luka Pejović (Grbalj) i Milan Radulović (Zeta).

Seniorska i mlada reprezentacija Crne Gore danas će se okupiti u Podgorici, uoči predstojećih prijateljskih mečeva sa Mađarskom i Makedonijom. Seniori će se sastati sa Mađarskom 24. marta u Podgorici, a mladi fudbaleri sa selekcijom Makedonije 25. marta u Skoplju.
Selektor A reprezentacije Zoran Filipović pozvao je 22 igrača i to su: Golmani: Mladen Božović (Budućnost) i Vukašin Poleksić (Tatabanja), Igrači odbrane: Risto Lakić (Budućnost), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Vlado Jeknić (Burghausen), Jovan Tanasijević (Dinamo Moskva), Radoslav Batak (Ankaraspor), Milan Jovanović (Unirea), Luka Pejović (Grbalj) i Milan Radulović (Zeta). Igrači sredine terena: Simon Vukčević (Saturn), Mirko Raičević i Nikola Vujović (Budućnost), Vladimir Vujović (Al Vahad), Janko Tumbašević (Zeta), Branko Bošković (Rapid), Vladimir Božović (OFK Beograd), Nedeljko Vlahović (Kom), Napadači: Stevan Jovetić (Partizan), Igor Burzanović i Milan Purović (Crvena zvezda) i Mirko Vučinić (Roma).
Selektor mlade reprezentacije Dušan Vlaisavljević za meč sa Makedonijom pozvao je 22 fudbalera, a to su: Golmani: Ivan Janjušević (Sutjeska) i Bojan Radanović (Kom) Odbrambeni igrači: Draško Božović, Blažo Rajović i Boban Čabarkapa (Budućnost), Blažo Igumanović (Zeta), Miroje Jovanović (Mladost), Dušan Borilović (Lovćen), Nikola Vujadinović (Radnički Pirot), Janko Simović (Berane), Igrači sredine terena: Nenad Đurović (Zeta), Milan Đurišić i Ivan Delić (Budućnost), Luka Tiodorović (Kom), Marko Ćetković (Zeta), Nikola Bogdanović (Bokelj), Zijad Adrović (Sutjeska) Danilo Tomić (Mladost), Napadači: Goran Vujović (Banat), Zdravko Dragićević (Petrovac), Ilija Spasojević (Dinamo Tbilisi) i Žarko Korać (Zeta).
Fudbaler Barselone i portugalske reprezentacije Deko moraće na operaciju desne ruke zbog čega bi mogao da propusti utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije i Srbije, saopštio je njegov klub.
Deko, koji je povredio prst ruke na prvenstvenom meču u kojem je Barselona pobedila Rekreativo 4:0, u ponedeljak će biti operisan, a mediji spekilišu da neće igrati oko tri nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari