Nikola Malbaša, nekadašnji fudbaler Partizana, potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača „duple krune“ Šandongom, koju vodi bivši trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.
– Zaista sam prezadovoljan što sam potpisao za Šandong. Oduševljen sam uslovima koje su mi ponudili, klub je sjajno organizovan, u njemu igra dosta naših ljudi, ali pre svega sam srećan što ću sarađivati sa takvim trenerom kao što je Tumbaković.

Nikola Malbaša, nekadašnji fudbaler Partizana, potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača „duple krune“ Šandongom, koju vodi bivši trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.
– Zaista sam prezadovoljan što sam potpisao za Šandong. Oduševljen sam uslovima koje su mi ponudili, klub je sjajno organizovan, u njemu igra dosta naših ljudi, ali pre svega sam srećan što ću sarađivati sa takvim trenerom kao što je Tumbaković. Kinesko prvenstvo počinje u martu i ja jedva čekam da zaigram – rekao je za Danas Malbaša, koji je od odlaska iz Partizana nastupao za atinski AEK i nemački Koblenc.
Uprkos lošim rezultatima „začinjenim“ nedeljnim porazom od Levantea u okviru Primere, trener Reala iz Madrida Fabio Kapelo, bar za sada ne treba da brine za svoju budućnost. Naime, čelnici „kraljevskog“ kluba su još jednom ponovili da italijanski stručnjak ima njihovu bezrezervnu podršku i da za sada ne razmišljaju o njegovoj zameni.
– Nemamo razloga da sumnjamo u Kapela, kada je on jedini trener koji je sposoban da sa timom uradi ono što mi želimo, da napravi rezultat. Štaviše, izuzetno smo zadovoljni onim što je sa igračima postigao na moralnom planu i nakon izveštaja koji je bord direktora podneo, odlučili smo da mu pružimo apsolutnu podršku i da stanemo iza njega. Najlakše bi bilo da potražimo novog trenera, ali to ne želimo da uradimo. Verujemo Kapelu, koji najbolje poznaje ovu zajednicu i duh Reala – istakao je Migel Anhel Aroho, direktor predsedničkog kabineta, nakon sastanka održanog iza zatvorenih vrata, a kojem su prisustvovali čelnici „kraljevskog“ kluba, ali ne i trener Kapelo.
Aroho je, na kraju, izrazio nadu da će vitrine kluba sa Santjago Bernabeua uskoro biti obogaćene novim trofejima, kojih je manjkalo u proteklom periodu.
– Prethodnih godina nismo osvajali ništa, ali ništa nije ni rađeno na planu poboljšanja, na osvajanju titula. Sada, sa novim trenerom još uvek nismo ništa osvojili, ali do sada urađeno ukazuje na to da će i trofeji uskoro stići – poručio je Aroho.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari