Holandski fudbaleri Arjen Roben i Rojston Drente potpisali su juče ugovore sa Realom iz Madrida, preneo je španski radio „Kadena SER“. Finansijski detalji o Robenovom transferu nisu saopšteni, ali se navodi da je mladi Drente potpisao ugovor vredan 13 miliona evra do 2012. Španska radio stanica prenela je da će Roben i Drente biti predstavljeni medijima sutra i da će moći da igraju za Real 11.

Holandski fudbaleri Arjen Roben i Rojston Drente potpisali su juče ugovore sa Realom iz Madrida, preneo je španski radio „Kadena SER“. Finansijski detalji o Robenovom transferu nisu saopšteni, ali se navodi da je mladi Drente potpisao ugovor vredan 13 miliona evra do 2012. Španska radio stanica prenela je da će Roben i Drente biti predstavljeni medijima sutra i da će moći da igraju za Real 11. avgusta u prvoj utakmici Superkupa Španije protiv Sevilje. Arjen Roben je tokom dosadašnje karijere igrao za Čelsi i PSV Ajndhoven, a za reprezentaciju Holandije odigrao je 29 utakmica i postigao osam golova. Rojston Drente stigao je u Real iz ekipe Fejenord.
Fudbalski klub Bešiktaš moraće da plati bivšem treneru Visenteu Del Boskeu i njegovom štabu 6,7 miliona evra, pošto ga je turski tim otpustio pre dve sezone bez novčane nadoknade. Arbitražni sud za sport u Lozani doneo je odluku po kojoj će Turci morati da plate Del Boskeu 4,9 miliona evra i njegovim asistentima 1, 78 miliona evra. Bešiktaš ima pravo žalbe pred švajcarskim sudom, zato što je sedište Arbitražnog sportskog suda u Lozani. Bivši trener Real Madrida potpisao je 2004. dvogodišnji ugovor sa Bešiktašom, ali je dobio otkaz posle osam meseci zbog neuspeha u Kupu UEFA. Del Boske je kao trener Real Madrida osvojio po dva puta Ligu šampiona i prvenstvo Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari